Kotelet og broccoli i fløde-/ostesauce

Kotelet og broccoli i fløde-/ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svine nakkekoteletter
1 broccoli (eller blomkål)
5 dl.Piskefløde
 lidtmargarine (til bruning af koteletterne)
1 lille pakke reven Mozzarellaost
 
Opskrift:
Koteletterne brunes lyse på panden i margarinen. Broccolien deles i buketter og koges i 3-4 min. Koteletterne lægges i et ovnfast fad. saucen laves på panden af margarinen og fløden. Når fløden er meget varm hældes osten i, så saucen jævner. Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i 20-30 min. Server med brød og evt. salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13981 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-24 16:48:29
Der står 4 portioner, ikke 4 personer

  -   2008-03-09 11:20:30
Ja jeg ville også mene der skal mere til, jeg plejer at beregne 4-5 koteletter til 4

  -   2008-03-08 13:29:34
Øh, 2 koteletter til 4?