Kotelet og broccoli i fløde-/ostesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes lyse på panden i margarinen.
Broccolien deles i buketter og koges i 3-4 min.
Koteletterne lægges i et ovnfast fad.
saucen laves på panden af margarinen og fløden.
Når fløden er meget varm hældes osten i, så saucen jævner.
Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i 20-30 min.
Server med brød og evt. salat.
|
|
Opskriften er vist 13981 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Christine - 2015-02-24 16:48:29 Der står 4 portioner, ikke 4 personer Per - 2008-03-09 11:20:30 Ja jeg ville også mene der skal mere til, jeg plejer at beregne 4-5 koteletter til 4 vivi - 2008-03-08 13:29:34 Øh, 2 koteletter til 4? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne