Ungarsk kål-gullasch
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Snit hvidkålen fint, efter at stokken er fjernet. Snit løgene og skær svinekødet, der ikke må være for magert, ud i mindre stykker.
Den fintsnittede kål sættes over i en gryde med en kop vand, en kop eddike, en topspiseskefuld sukker og en teskefuld salt i bunden. Lad kålen dampe under låg, vend den en gang imellem og lad den blive næsten mør - men endelig ikke blød! Fedtstoffet sættes over i en anden gryde. Når det er godt varmt, tilsættes den ungarske paprika - en god spiseskefuld eller mere. Brun så kødet let og tilsæt derefter de snittede løg og lad dem koge med, til de er klare. Hæld en kop hvidvin ned i gryden og læg låg på. Lad det stå og snurre en times tid, til kødet er helt mørt. Smag til med lidt salt og evt. peber. Så hældes kålen op i et dørslag og blandes derefter med kødet i den anden gryde. Lad det småsnurre sammen et kvarters tid og server i gryden. |
|
Opskriften er vist 13337 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer frank - 2009-09-08 14:03:40 selvfølgelig kan man brænde paprika af for at frembringe en mere rund og fyldig smag ,MEN ikke for længe Birgith - 2009-02-25 16:16:57 En dejlig ret, men modsat carry skal paprika ikke "brændes af" men først tilsættes når kødet er brunet. Jeg serverede med groft rugbrød og sennep. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne