Appelsin-Råcreme

Appelsin-Råcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Appelsin-Råcreme, billede 4 Appelsin-Råcreme, billede 1 Appelsin-Råcreme, billede 2 Appelsin-Råcreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 spsk. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk æggeblommer og flormelis godt. Tilsæt reven appelsinskal og saft. Bland til sidst flødeskummet i.

Saucen bør tilberedes umiddelbart før serveringen.

Kan pyntes med friske mynteblade og revet appelsinskal





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Råcreme

karakterer:
Opskriften er vist 39852 gange,
og udskrevet 412 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4348 (1035 kcal)
KJ pr. Pers. 1087 (258 kcal)
Vægt ialt 311 gram
Vægt pr. Pers. 77 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1398 KJ (332 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 32.8 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu