Appelsin-Råcreme
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommer og flormelis godt.
Tilsæt reven appelsinskal og saft.
Bland til sidst flødeskummet i.
Saucen bør tilberedes umiddelbart før serveringen. Kan pyntes med friske mynteblade og revet appelsinskal |
|
Opskriften er vist 39834 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne