Mors Kanelstang
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Nia Nadine Jardeau Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren opløses i den kolde mælk, og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der deles i to lige store dele og formes til kugler, som hviler et par minutter.
Hver kugle rulles derefter ud til et stykke på 20 cm's brede og 35 cm's længde. Langs midten af dejen fordeles remoncen, der smøres godt ud, hvorefter dejen rulles sammen fra den brede side, som en roulade. De pølseformede deje anbringes på en smurt bageplade, hvorefter de trykkes flade og snittes en gang på langs med den skarp kniv, så dejen åbner sig under bagningen. Pensles med et sammenpisket æg og drysse med hakkede mandler. Hæver tildækket på et lunt sted, til dobbelt størrelse. Bage på ovnens midterste rille ved 250 grader i ca. 12 minutter. Lad kanelstængerne afkøle før du smører glasur på. Tips: En nem kage, som smager super godt. |
|
Opskriften er vist 39110 gange,
og udskrevet 1028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2020-01-07 13:04:30 Lækker dej og nem at rulle ud, men hæver ikke meget. Smager dog rigtig godt Anne-Mette - 2013-01-06 11:54:45 Dejen hævede slet ikke, men smagen var fin. Martin - 2010-06-08 16:46:42 et tyndt lag nougat ovenpå remoncen kan anbefales..men god kage til det hurtige køkken..smager dejligt Mette - 2010-05-27 17:06:35 Dejen er virkelig mærkelig. Og hænger slet ikke sammen. Og det fremgår også af det færdige resultat.. Esben - 2010-04-29 17:10:27 Det er meget nemmere at rulle én plade ud, smøre fyldet på, og så dele pladen i to før man ruller. heidi og rikke de seje - 2008-09-30 13:51:01 mig og rikke syntes at den er god det er den bedste kage vi har smarkt længe hmmm numme marie - 2008-05-23 15:08:19 jeg syntes at det er en lækker kage, som er nem er smager rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne