Nakkekoteletter med basilikum og ost
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Brun koteletterne raskt på begge sider.
Drys dem med salt og peber og læg dem i et ildfast fat.
Rens løget, skær det i tynde ringer og læg dem et par minutter i letsaltet vand.
Lad løgringene dryppe av og fordel dem over koteletterne.
Drys reven ost over.
Del tomaterne i to, drys basilikum over og set dem i fadet ved siden av koteletterne.
Hæld bouillon i fadet og sæt det i varm ovn, 250 grader C i ca. 20 minutter, til koteletterne er stegt og osten gylden.
Server koteletterne med kogte kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 12640 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2010-01-18 16:33:34 Kan i anbefale en sauce dertil? F. Seerup - 2009-05-06 18:36:33 Jeg anvendte flødeost naturel og timian,(havde ikke de foreskrevne ingredienser). Men retten blev fantastisk velsmagende, kan varmt anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne