Nakkekoteletter med chorizo, hvidløg og rosmarin

Nakkekoteletter med chorizo, hvidløg og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.skrællede kartofler
3 løg
 rosmarin
10 hele fed hvidløg
75 g.lufttørret Chorizo
 olivenolie
 citronsaft
 salt
 peber
4 nakkekoteletter
1 ubehandlet citron
1 bdt.bredbladet persille
1 skalotteløg
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i grove stykker og løgene i både. Bland kartofler og løg med rosmarin, og læg dem i et smurt ovnfast fad sammen med hvidløg og chorizo i skiver. Dryp med olivenolie og krydr med citronsaft, salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 150°C i ca. 20 minutter, til kartoflerne er halvmøre. Brun koteletterne ved kraftig varme og krydr med salt og peber. Læg koteletterne ved kartoflerne og steg endnu ca. 25 minutter. Hak citronskal, persilleblade og skalotteløg fint. Drys gremolataen over koteletterne og kartoflerne og server med brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12119 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-13 12:21:12
Pepperoni kan også sagtens bruges :o)

  -   2012-07-18 05:50:30
Den lækreste opskrift på nakkekoteletter jeg nogensinde har smagt, Virkelig en hit'ter...