Ølmarinerede nakkekoteletter

Ølmarinerede nakkekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 koteletter
0.5 pilsner
1 spsk.brunt sukker
1 lille løg
1 laurbærblad
5 peberkorn
0.25 tsk.salt
 
Opskrift:
Brunt sukker udrøres i pilsner. Grofthakket løg, laurbærblad, peberkorn og salt tilsættes og koteletterne lægges i marinaden i 1 døgn. Skal vendes et par gange.

Koteletterne tages op af marinaden, tørres og steges 5 minutter på hver side. Marinaden sies, og panden koges af med marinaden. Sovsen kan eventuelt jævnes med sovsejævner og tilsættes lidt syrnet fløde eller kaffefløde.

Tilbehør:
Løse ris Franske ærter.





karakterer:
Opskriften er vist 17661 gange,
og udskrevet 312 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu