Ølmarinerede nakkekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Brunt sukker udrøres i pilsner.
Grofthakket løg, laurbærblad, peberkorn og salt tilsættes og koteletterne lægges i marinaden i 1 døgn.
Skal vendes et par gange.
Koteletterne tages op af marinaden, tørres og steges 5 minutter på hver side. Marinaden sies, og panden koges af med marinaden. Sovsen kan eventuelt jævnes med sovsejævner og tilsættes lidt syrnet fløde eller kaffefløde. Tilbehør: Løse ris Franske ærter. |
|
Opskriften er vist 17710 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne