Pizza med sprød bund
Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
udrør gær og salt i vandet, tilsæt lidt mel af gangen ælt dejen til den er fin.
dejen hæver ca. ½ - 1 time.
Dejen rulles ud, så tynd den kan blive. fordeles på to bradepander.
smørres med et tyndt lag tomatpúre. osten fordelses jævnt og det ønkedefyld lægges oven på. drysses til sidst med oregano.
Bages ca. 12 min. eller til osten er gylden ved 300 grader
|
|
Opskriften er vist 11429 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2010-07-08 11:29:23 Den lyder lækker, men tror lidt at det bliver for meget gær! :D Men den skal jeg da prøve at lave :) anonym - 2008-03-26 21:03:46 Alt alt for meget gær! Er det en deeppan? Mvh Kokken. Nb! Hvis bunden skal være sprød, skal der tilsættes en smule olie samt pizzamel ( tipo 00) - OG så skal pizzaen bages på en bagesten! Dét giver en sprød bund! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne