Nakkekoteletter med svampesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Gnid koteletterne ind med karry og salt og brun dem pænt i olivenolie i stegepanden.
Læg et låg halvt over stegepanden og eftersteg koteletterne ved svag varme i ca. 10 minutter på begge sider.
Lav saucen etter henvisningen på pakken.
Server koteletterne med saucen, kogte ris og hvidløgsbaguetter.
|
|
Opskriften er vist 15513 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Mikael - 2018-04-03 16:12:29 måske kan man også fårisene forkogte, så er vi helt nede i tid Hans - 2012-01-28 10:16:05 Man kan sikkert også købe koteletterne færdigstegte, det vil redusere tiden i køkkenet noget |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne