Nakkekoteletter med ingefær og sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Gnid koteletterne godt ind med salt og ingefær.
Brun smørret og læg koteletterne på.
Brun dem pænt på hver side og lad dem efterstege i ca. 10 minutter ved svag varme med låg.
Lav sauce etter opskriften på posen.
Server med ris og ærter. |
|
Opskriften er vist 10030 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne