Nakkekotelet med blomkål og nye gulerødder og purløg

Nakkekotelet med blomkål og nye gulerødder og purløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 olie til stegning
0.5 frisk citron (pynt)
 fintsnittet purløg
6-8 gulerødder
1 lille blomkål
2 dl.Grøntsagsbouillon
2 nakkekoteletter
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt olie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lunt i 5 minutter. Kog blomkål i en gryde med bouillon. Læg låg på gryden og lad det dampe i 10 minutter. Kom gulerødder ved og lad det simre yderligere 5 minutter. Anret kødet med de gode grøntsager, purløg og fonden fra grøntsagerne. Server med kogte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 13269 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu