Nakkekotelet med blomkål og nye gulerødder og purløg
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Varm lidt olie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lunt i 5 minutter. Kog blomkål i en gryde med bouillon. Læg låg på gryden og lad det dampe i 10 minutter. Kom gulerødder ved og lad det simre yderligere 5 minutter. Anret kødet med de gode grøntsager, purløg og fonden fra grøntsagerne. Server med kogte kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 13300 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne