Nakkekoteletter med basillikumflødekartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Man hælder kartoflerne i et fad, drysser MASSER af basillikum over, lidt salt og peber. Fløden hældes over så kart. er dækket.
Stilles i ovnen på 175 grader i ca. 40-45 min.
Lidt margarine smeltes i en pande og koteletterne brunes godt.
tages af panden og lægges som et låg på kartoflerne, når disse mangler ca. 15 min.
Nåt kartofler er færdig serveres retten med varm flutes og en god hvidvin eller hva man nu godt kan lide.
|
|
Opskriften er vist 9636 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne