Græsk grillet nakkekotelet
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kødet med salt og peber. Læg kødet i en marinade bestående af knust hvidløg, citronsaft, olivenolie og hakket salvie i ½-12 timer i køleskabet.
Afdryp yoghurten ½-1 time i et kaffefilter. Skræl og riv agurken groft. Pres væden af. Rør yoghurt, hvidløg og agurk sammen og smag til med oregano, salt og peber. Steg koteletten på en grillpande ved kraftig varme 4-5 minutter på hver side eller brun den på en almindelig pande 1 minut ved kraftig varme. Lad den stege færdig ca. 5 minutter på hver side ved middel varme. Anret tomatskiver på tallerkenen og drys med hakket løg. |
|
Opskriften er vist 12667 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne