Strudsebøf med peberfrugter
Hovedingrediens : Struds - Strudsebøffer Indsendt : Red : |
|
|
Hak peberfrugter, tomater og løg i tern på ca. 1 x 1 centimeter.
Smelt smørret på en stegepande og svits de hakkede grøntsager, indtil de er bløde. Smag til med lime- eller citronsaft, persille og finthakket chilipeber. Kom saucen i en skål, dæk den til og lad den trække i en halv time. Umiddelbart inden serveringen steges bøfferne. Smelt smørret på en varm stegepande. Brun bøfferne på begge sider. Skru ned til jævn varme og steg bøfferne op til 4 min. på hver side. Lad bøfferne hvile i ca. 5 min. Lægges på et varme serveringsfad og drysses med salt og peber. Serveres med pebersauce |
|
Opskriften er vist 6597 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne