Indisk lammegryde med abrikos
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Lammeboven skæres i terninger (3x3 cm.).
Kokosmelet overhældes med kogende vand. Når blandingen er kold vrides kokosmelet ud gennem et klæde. løgene skæres i skiver. Svitses i olien med hvidløg og ingefær i 1-2 min. Kødet tilsættes og brunes under omrøring. Krydres med salt og peber. Kokosmælk og bouillon hældes ved. Simre under låg til kødet er mørt, ca. 45 min. Retten smages til med marsala. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Koges kort igennem. Abrikosris: Løget hakkes fint. Svitses i olien uden at tage farve. Risene svitses med et øjeblik. Bouillon, marsala og abrikoser røres i. Simre under låg i 12 min. Trækker i ca. 12 min. Server et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 15957 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-03-22 20:01:45 prøv med lidt kanel og spidskommen lidet sød chili i gryderetten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne