Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget og bland resten af ingredienserne til marinaden sammen. Læg koteletterne i et fad. Hæld marinaden over og sæt koteletterne i køleskabet i ca. ½ time. Vend koteletterne et par gange under marineringen.
Hæld yoghurten til afdrypning ca. 1 time i et kaffefilter. Kog bulguren 10 minutter i bouillonen og køl den af. Snit forårsløgene i tynde skiver. Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i små tern. Halvér tomaterne. Bland bulgur, løg, agurk og tomater og krydr med salt og peber. Rør yoghurten med olie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Tag de 6 største blade af salaten og læg dem på et fad. Anret bulgursalat i bladene og kom resten i en skål ved siden af. Dup koteletterne tørre. Grill dem 8 minutter på hver side, til de er gennemstegte. |
|
Opskriften er vist 11480 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne