Nakkekoteletter med brombærsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Halvér kartoflerne, drys med salt og timian og sæt dem i ovnen. Tænd ovnen på 200 grader og bag dem til de er møre, 30-40 minutter. Dup nakkekoteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Lad smørret blive gyldent på panden ved god varme. Brun nakkekoteletterne ca. 1 minut på hver side. Læg dem i et ildfast fad og stil dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, til de er møre og gennemstegte. Hold nakkekoteletterne varme. Til saucen hakkes løget fint og svitses i smørret fra panden. Tilsæt 125 g brombær og kog, til de safter. Tilsæt vin og kog ind til det halve. Kom bouillon ved og kog igennem. Smag til med salt, peber og ribsgelé. Tilsæt evt. stegevæden fra kantarellerne og nakkekoteletterne i ovnen. Jævn saucen let med lidt majsstivelse udrørt i koldt vand. Si saucen op i en sauceskål. Skær kantarellerne i mindre stykker og damp dem fri for væde på en tør pande ved god varme. Tilsæt finthakket løg og smør og rist dem let. Drys med salt, peber og et par spsk finthakket persille. De sidste 75 g brombær lunes evt. i den varme ovn og lægges ved kantarellerne. |
|
Opskriften er vist 8296 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne