Nakkekoteletter med chili og spinat
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Skær sellerien i grove stykker. Pluk spinaten, skyl den grundigt i flere hold vand og slyng vandet af den. Flæk chilien, skrab mellemvægge og kernerne ud og snit den i tynde strimler. Hak 1½ fed hvidløg. Fjern de yderste tørre lag på citrongræssen og snit den i tynde ringe.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Gnid dem med ½ hvidløgsfed og krydr med salt og peber. Varm en wok, stegegryde eller pande op ved kraftig varme og hæld olien i. Smelt farinen i olien under omrøring. Brun koteletterne i karamellen et par minutter på hver side og tag dem op. Brun selleri i resten af karamellen og tilsæt så chili, hvidløg og citrongræs. Lad det svitse et par minutter før der tilsættes 3 dl vand. Lad det få et opkog. Læg koteletterne i wokken og læg låg på. Skru ned til middel varme og lad retten simre ca. 8 minutter til koteletterne er gennemstegte. Tag koteletterne op og vend spinaten i til den lige falder sammen. Smag til med limesaft, salt og peber og læg koteletterne tilbage i wokken. |
|
Opskriften er vist 9848 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne