Vandglasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis Indsendt : |
|
|
Flormelis sigtes og røres med kogende vand.
|
|
Opskriften er vist 57001 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-04-14 19:07:13 fin galsur Helle - 2012-07-22 09:47:56 Forskellen skulle efter sigende være at med kogende vand bliver glasuren hård mens med koldt vand bliver den blød.. Ruth Lorenzen - 2012-02-02 21:30:21 Jeg lærte af min mor, når man rører glasur bruger man kogende vand, men jeg ser ikke nogen der bruger kogt vand, de tager kold vand fra hanen,hvad er forskellen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne