Mørk og/eller hvid glasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis Indsendt : |
|
|
Flormelis røres med det kogende vand lidt af gangen.
Ønskes mørk glasur tilsæt blot kakao. |
|
Opskriften er vist 241338 gange,
og udskrevet 955 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (111 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2012-08-10 21:04:25 Ikke så nemt som jeg troede, 1 spsk. vand er heller ikke nok til 100g flormelis. anonym - 2011-06-08 08:26:38 den var super god skulle lave den til et par muffins mmmmm:P Wik - 2009-10-09 17:42:34 kan man bruge det på chokoladekage ?? :) Bageren med mel i hovedet - 2009-06-28 19:06:34 Altid rart med en kort og enkel reminder, ska ha glasuren på nogle meget for sent fastelavnsboller, ska fejre min mors fødselsdag, BAG GODT alle, hej hej God opskrift by the way kk - 2009-02-25 19:18:31 jeg syndes det er en rigtigt god opskrift Jesper - 2007-10-21 18:45:08 Kakao-pulver. Ikke flydende og heller ikke chokolademælks-pulver, men kakaopulver. Jeanette - 2007-01-09 15:30:07 Flydende kakao eller kakaopulver ?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne