Marokkansk pølse med rødbede og yoghurtdressing
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
|
|
Skær toppen og rodenden af rødbederne, skyl dem og læg dem i en kasserolle.
Dæk dem med koldt vand og bring det i kog.
Lad dem småkoge i ½-1 time, afhængig af hvor store de er.
De er færdige, når man kan stikke spidsen af en kniv ind i dem, lige som på kartofler.
Lad vandet løbe fra og gnid skindet af dem under rindende koldt vand.
Dup dem tørre med køkkenrullen og læg dem til side.
Kom hvidløg, yoghurt, citronsaft, salt og peber i en skål og rør det godt sammen. Tilsæt persille. Skær rødbederne i små tern og hæld dem i skålen. Vend skålens indhold sammen og sæt den til side. Pensl merquezpølserne med lidt olie. Grille pølserne direkte over middel varme i 6-8 minutter. Vend dem en gang under stegningen. Hvis ilden blusser op, flyttes pølserne hen til indirekte varme i de sidste 5-6 minutter af stegetiden. Tag pølserne af grillen og hold dem varme. Læg brødene på grillen i 2-3 minutter, så de bliver gennemvarme. Server en skefuld rødbedeyoghurt i et brød sammen med nogle få rucolablade og et par merquez pølser. Tips: Merquez er en krydret pølse, der kan laves af lamme- og oksekød. Man kan også bruge chorizo pølser, hvid det er den type, der er rå og skal koges. |
|
Opskriften er vist 13868 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer jens - 2005-01-01 01:01:01 en meget god ret...marokkansk mad smager herligt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne