Knækglasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Vand, sukker og eddike koges ved svag varme ca. ½ time, indtil en dråbe af siruppen stivner glashårdt i koldt vand. Gryden stilles i kogende vand, mens man glasere, for at undgå, at glasuren stivner for hurtigt.
|
|
Opskriften er vist 30106 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Tigermouse - 2005-01-01 01:01:01 Eddike: ¼ hvad? dl? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne