Laksemousse med dildsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Kogt laks Indsendt af : rose Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 146561 gange,
og udskrevet 4787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Tina. - 2020-12-28 22:55:09 Kan man bruge frisk fanget ørred istedet for laks.? Men stadig bruge laks i bunden af randen.? jens Bruun - 2019-12-21 19:42:04 super lækker og nem at lave, jeg ville pynte med rejer og dild. den smager fremragende, kan også bruges til Nytår. Inge Christensen - 2018-10-25 19:44:25 Kan den fryses? Marianne i Nice - 2016-12-17 00:15:24 Er blevet en fast juleforret hernede i Nice dog sammen med foi gras , da min svigersoen ikke kan lide fisk, men saa er der jo mere til os andre - lol - til nytaar Oesters - Glaedelig Jul til alle Camilla Hansen - 2016-09-16 06:52:43 Hej vil høre om den kan fryses så man kan lave den i forvejen ? anonym - 2016-05-10 15:21:04 Hej er den fryseegnet? Marianne i Nice - 2012-12-22 13:08:33 Bruger røget ørred istedet for laks, det er billigere og smager fuldkommen ens. Dejlig forret - tak for den :) helan - 2010-10-26 09:05:34 Annette Fantastisk. Havde familien (11 pers. mell. 3 - 65 år) til prøvesmagning. Alle, selv de mindste, gav topkarakter. Skal have 12 gæster til middag, og vil servere denne forret. Kan jeg lave laksemousseen i forvejen og fryse den ned? Pia - 2010-01-05 12:14:43 En rigtig lækker forret. For at den skal slippe formen let, lagede jeg forinden et lag smal alufolie i, så er den nem at få ud ag formen og slipper moussen let. LJC - 2009-10-09 17:38:06 Superlækker forret, den er frisk og giver anledning til at spise mere. Den er også velegnet til en let sommerret. Jeg lavede den i en randform med hele skiver røget laks i bunden og mussen ovenpå. Da retten var klar til at komme på fad, fyldte jeg rejer i hullet og pyntede af med aspages,tomat, citron og dild. Jeg anvendte knap så meget mayonaise men mere cremefraice i dilddressingen. Denne ret kan varm anbefales. Mie - 2006-12-19 20:33:05 Den opskrift er helt suveræn, jeg havde den med som forret til en julefrokost og folk elskede den. Dog tlnkte jeg med dressingen, at den måske smager lidt for meget af mayonaise, så forholdet mellem creme fraise og mayonaise kunne evt. ændres. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne