Madeira cake

Madeira cake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :     
Madeira cake, billede 4 Madeira cake, billede 1 Madeira cake, billede 2 Madeira cake, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
225 g.Smør
200 g.sukker
1 citron, skal og saft herfra
3 æg
250 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
 
 Drys:
2 spsk.sukker
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 180 grader C.
Smør formen.

Pisk smør, sukker og bagepulver tilsæt citronskal, tilføj æg et af gangen sammen med en spsk. mel pr. æg. Bland forsigtigt resten af melet og bagepulver i og tilsæt citronsaften til sidst.

Dejen kommes i en sandkageform ca. 1.75 l.
Drys med 2 spsk. sukker lige før kagen sættes i ovnen.

Bages i 1 time eller indtil kagen slipper en strikkepind.
>BR> Kagen sættes på en rist men skal blive i formen til den er kold derefter kan den vendes ud.






karakterer:
Opskriften er vist 11487 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-03 15:28:41
hvor kan man få fat på selvhævende mel?