Madeira cake
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : England Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 180 grader C.
Smør formen. Pisk smør, sukker og bagepulver tilsæt citronskal, tilføj æg et af gangen sammen med en spsk. mel pr. æg. Bland forsigtigt resten af melet og bagepulver i og tilsæt citronsaften til sidst. Dejen kommes i en sandkageform ca. 1.75 l. Drys med 2 spsk. sukker lige før kagen sættes i ovnen. Bages i 1 time eller indtil kagen slipper en strikkepind. >BR> Kagen sættes på en rist men skal blive i formen til den er kold derefter kan den vendes ud. |
|
|
Opskriften er vist 11487 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2008-08-03 15:28:41 hvor kan man få fat på selvhævende mel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne