Madeira cake

Madeira cake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :     

Ingredienser:
225 g.Smør
200 g.sukker
2 spsk.sukker ekstra til drys
1 citron revet skal og juice herfra
3 store æg
180 g.selvhævende mel
70 g.hvedemel
 
 en lille brødform
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 180 grader C.

Smør formen. Pisk smør og sukker tilsæt citronskal, tilføj æg et af gangen sammen med en spsk. mel pr. æg. Bland forsigtigt resten af melet i og tilsæt citronsaften til sidst.

Drys med 2 spsk. sukker lige før kagen sættes i ovnen. Bages i 1 time eller indtil kagen slipper en strikkepind. Kagen sættes på en rist men skal blive i formen til den er kold derefter kan den vendes ud.

Tips:

Der kan bruges 250 g mel og 1½ tsk bagepulver i stedet for de 2 typer mel





karakterer:
Opskriften er vist 10366 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-03 15:28:41
hvor kan man få fat på selvhævende mel?