Råsyltede rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne gerne tynde og røde renses og snittes fint, ca. 1 cm. stykker og lægges i f.eks. glas.
Lage: Kog sukker og vand og hæld den varme lage over rabarberne. Lad dem trække 1 døgn i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 24423 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2012-05-13 20:01:39 De bliver dejlig sprøde og er fine i salat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne