Marinerede hvidløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt : |
|
|
Kom hvidløgsfed i kogende vand i tre minutter. Tag dem op, skyl dem under koldt vand og lad dem ligge i koldt vand.
Tag et fed op af gangen og gnid skallen af. Læg feddene i en gryde med koldt vand og kog op i tre minutter (De må ikke blive bløde) Tag feddene op og skyl dem igen i koldt vand. Rør en marinade af hvidvinseddiken, de friskhakkede krydderier og olie. Læg feddene i et glas med låg og stil i køleskabet i mindst to dage. Tips: De kan holde sig i en uges tid. |
|
Opskriften er vist 11770 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne