Karry suppe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Mellemøsten Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og gulerødder, skære dem i tern.
Kom dem i vandet.
Skær kødet i tern kom dem i vand.
Lad det koge i 10 minutter, kom ærter og pastaen i, lad det koge yderligere 10 minutter.
Kom citronsyre og salt i og lad det små koge til suppen er blevet tyk.
Smag suppen til med salt.
Suppen er færdig når kartoflerne er færdig kogte.
Suppen skal helst være lidt tyk, er det ikke det, lav lidt mel blanding og kom det i på samme måde som man laver f.eks. brun sauce.
Tips: Spises som forret med brød til. |
|
Opskriften er vist 29317 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (57 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-05 17:57:46 30 g. pasta lige meget hvilket slags = karrypasta (: Mundilfare - 2009-10-20 07:57:01 Ganske lækker karrysuppe, men det vinder en del,hvis man kommer karry i (knap 2 spsk.) Det er jo trods alt en karrysuppe! kogemanden - 2009-02-15 10:50:20 en god og lækker suppe,har efterhånden lavet den nogle gange, kan man ikke li lidt sur smag så kan man putte en tsk chilli i. suz - 2007-12-23 08:36:23 lækker , lækker og atter lækker den er god. mor til tre - 2007-10-20 09:58:30 en lækker suppe, børnene elskede den, jeg har efterhånden lavt den mange gange, men sidst der spiste vi ris til og det var lige sagen...... anonym - 2005-01-01 01:01:01 ups.... ca en spiseske karry Marie - 2005-01-01 01:01:01 hvor er karryen? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor er carryèn?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne