Karry suppe

Karry suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Mellemøsten

MellemøstenIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-400 g.kylling eller kalkunbryst
1.5 l.vand
3 store kartofler
30 g.pasta lige meget hvilket slags
3 gulerødder
50 g.ærter
4 tsk.salt
1 tsk.citronsyre
 
Opskrift:
Skræl kartofler og gulerødder, skære dem i tern. Kom dem i vandet. Skær kødet i tern kom dem i vand. Lad det koge i 10 minutter, kom ærter og pastaen i, lad det koge yderligere 10 minutter. Kom citronsyre og salt i og lad det små koge til suppen er blevet tyk. Smag suppen til med salt. Suppen er færdig når kartoflerne er færdig kogte. Suppen skal helst være lidt tyk, er det ikke det, lav lidt mel blanding og kom det i på samme måde som man laver f.eks. brun sauce.

Tips:

Spises som forret med brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 29317 gange,
og udskrevet 459 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (57 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-05 17:57:46
30 g. pasta lige meget hvilket slags = karrypasta (:

  -   2009-10-20 07:57:01
Ganske lækker karrysuppe, men det vinder en del,hvis man kommer karry i (knap 2 spsk.) Det er jo trods alt en karrysuppe!

  -   2009-02-15 10:50:20
en god og lækker suppe,har efterhånden lavet den nogle gange, kan man ikke li lidt sur smag så kan man putte en tsk chilli i.

  -   2007-12-23 08:36:23
lækker , lækker og atter lækker den er god.

  -   2007-10-20 09:58:30
en lækker suppe, børnene elskede den, jeg har efterhånden lavt den mange gange, men sidst der spiste vi ris til og det var lige sagen......

  -   2005-01-01 01:01:01
ups.... ca en spiseske karry

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor er karryen?

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor er carryèn??