Gulerodskage med rosiner glutenfri

Gulerodskage med rosiner glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 æg
300 g.rørsukker
 saften og reven skal af 1 økologisk citron
1 appelsin saften herfra
300 g.malede mandler
300 g.revne gulerødder
75 g.majsmel
1 dl.mørke rosiner
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.stødt nelliker
1 tsk.bagepulver
1 knsp.salt
2 spsk.kirsebærlikør
3 spsk.abrikosmarmelade
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer, rørsukker, citronskal og saft godt sammen. Tilsæt mandler, revne gulerødder, majsmel, rosiner, krydderier, bagepulver og salt. Rør kirebærlikøren i. I en anden skål piskes æggehviderne stive og vendes forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en bageform og bages ved 180 grader i ca. 1 time.

Opvarmet abrikosmarmelade smøres over den afkølede gulrodskage inden servering





karakterer:
Opskriften er vist 11711 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu