Gulerodskage med rosiner glutenfri
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer, rørsukker, citronskal og saft godt sammen. Tilsæt mandler, revne gulerødder, majsmel, rosiner, krydderier, bagepulver og salt. Rør kirebærlikøren i.
I en anden skål piskes æggehviderne stive og vendes forsigtigt i dejen.
Hæld dejen i en bageform og bages ved 180 grader i ca. 1 time.
Opvarmet abrikosmarmelade smøres over den afkølede gulrodskage inden servering |
|
Opskriften er vist 11708 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne