Mørbradbøf i fad 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl gulerødderne, og skyl porrerne grundigt, og snit dem i tynde strimler (julienne). Skær rødløgene i smalle både.
Rens og skær champignonerne i tynde skiver, brug evt. en æggedeler.
Skær kødet i tykke skiver og brun det i lidt smør eller olie, og læg det i et ildfast fad. Svits grønsager på panden, og fordel dem over kødet. Hæld tomaterne over. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 45 min. Sæt flutes ind 10-15 min, før retten er færdig. Tips: Tilbehør: Kartofler eller ris samt salat og hvidløgsflutes |
|
Opskriften er vist 53043 gange,
og udskrevet 1190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2010-09-29 14:44:23 Det bliver jo ren tomatsuppe med alle de dåser tomat i, den med chili kan sagtens undværes, da hellere et lille nip chili ekstra hvis der er stemning for det. Ellers en fin opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne