Store grillstave

Store grillstave, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
900 g.god kvalitet pølser eller store frankfurter
75 g.ost f.eks. Cheddarost, gouda eller gruyér
8 svesker klar til brug
224 g.stribet bacon uden svær
 
Opskrift:
Brun pølserne let i ovnen under grill, idet du vender dem et par gange. De skal have ca. 5 minutter, indtil de kun delvis er færdige. Stil dem til side og lad dem køle af.

Skær et snit i hver pølse og fyld den ene halvdel med ost og den anden med svesker. Frankfurter smager bedst kun med ost.

Stræk baconskiverne ud på et skærebræt med bagsiden af en kniv og rul en skive om hver pølse, så der bliver et lille hul, så man kan se fyldet. Du kan nu stille dem til side, indtil du skal bruge de.

Grillsteg stavene på mellemvarme kul i ca. 7 minutter og vend dem ofte, indtil baconen er sprød og gylden og osten er smeltet.





karakterer:
Opskriften er vist 13838 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu