Store grillstave
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Brun pølserne let i ovnen under grill, idet du vender dem et par gange.
De skal have ca. 5 minutter, indtil de kun delvis er færdige.
Stil dem til side og lad dem køle af.
Skær et snit i hver pølse og fyld den ene halvdel med ost og den anden med svesker. Frankfurter smager bedst kun med ost. Stræk baconskiverne ud på et skærebræt med bagsiden af en kniv og rul en skive om hver pølse, så der bliver et lille hul, så man kan se fyldet. Du kan nu stille dem til side, indtil du skal bruge de. Grillsteg stavene på mellemvarme kul i ca. 7 minutter og vend dem ofte, indtil baconen er sprød og gylden og osten er smeltet. |
|
Opskriften er vist 13838 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne