Vegetarpølser på grill
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Varm olien i en lille gryde og sauter det hakkede løg, champignoner og pebergfrugt, indtil det er blevet blødt.
Mos cannellionbønner og peberfrugt samt franskbrødskrummer, ost, krydderurter og æggeblomme og bland det hele godt sammen. Form blandingen og pres den sammen med hænderne til 8 pølser. Rul hver pølse i mel krydret med salt og peber. Stil dem til afkøling ½ time. Grill pølserne på et stykke olieret stanniol over middelvarme kul i 15-20 minutter, til de er gyldne. Vend og pensl dem jævnligt under grilningen. Flæk en bolle halvt igennem og læg et lag løgskiver i. Læg en pølse i bollen og server dem med tomatrelish. |
|
Opskriften er vist 20200 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer ung vegetar - 2010-04-12 00:06:02 Dejlig opskrift, og rigtig god kommentar fra "farmor". Jeg brugte kikærter, og ja, hvis de skal grilles, skal der holdes øje med dem, mine var ret svære at styre på stanniolen. De mætter sgu godt. farmor til vegetarer - 2008-05-26 20:53:02 Rigtig gode og velsmagende vegetar pølser.cannelonibønner er svære at opdrive i butikkerne, men de kan fint erstattes af kikærter (ca 250g før iblødsætning). Det bliver nogle meget store pølser, der kan sagtens blive 10-12 stk. af denne opskrift. Pølserne hænger nemt fast i underlaget. Men er nemme at styre på en slip-let stegepande. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne