Vegetarpølser på grill

Vegetarpølser på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 spsk.solsikkeolie
1 lille løg hakket fint
50 g.champignoner hakket fint
0.5 rød peberfrugt uden kerner og hakket fint
400 g.cannellionbønner fra dåse skyllet og afdryppet
100 g.friske franskbrødskrummer
100 g.cheddarost revet
1 tsk.tørrede blandede krydderurter
1 æggeblomme
 mel krydret med salt og peber
 olie til pensling
 
 Tilbehør:
 Boller
 Friske løgskivber
 Tomatrelish
 
Opskrift:
Varm olien i en lille gryde og sauter det hakkede løg, champignoner og pebergfrugt, indtil det er blevet blødt.

Mos cannellionbønner og peberfrugt samt franskbrødskrummer, ost, krydderurter og æggeblomme og bland det hele godt sammen. Form blandingen og pres den sammen med hænderne til 8 pølser.

Rul hver pølse i mel krydret med salt og peber. Stil dem til afkøling ½ time.

Grill pølserne på et stykke olieret stanniol over middelvarme kul i 15-20 minutter, til de er gyldne. Vend og pensl dem jævnligt under grilningen.

Flæk en bolle halvt igennem og læg et lag løgskiver i. Læg en pølse i bollen og server dem med tomatrelish.





karakterer:
Opskriften er vist 20200 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-12 00:06:02
Dejlig opskrift, og rigtig god kommentar fra "farmor". Jeg brugte kikærter, og ja, hvis de skal grilles, skal der holdes øje med dem, mine var ret svære at styre på stanniolen. De mætter sgu godt.

  -   2008-05-26 20:53:02
Rigtig gode og velsmagende vegetar pølser.cannelonibønner er svære at opdrive i butikkerne, men de kan fint erstattes af kikærter (ca 250g før iblødsætning). Det bliver nogle meget store pølser, der kan sagtens blive 10-12 stk. af denne opskrift. Pølserne hænger nemt fast i underlaget. Men er nemme at styre på en slip-let stegepande.