Bruns sovs
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : nr. 5 Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun margarinen i en passende gryde og derefter tilsættes melet, så det bliver en slags smørbolle. Bouillon tilsættes lidt efter lidt, koges igennem ca. 5 minutter.
Smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 114296 gange,
og udskrevet 1570 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (100 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2016-08-19 16:21:41 Ja, det skal du Glenn Glenn - 2016-03-19 17:54:43 Skal man røre okseterningerne op i vand eller hvordan. JohnBanan - 2013-09-24 14:14:31 Det er en god begyndersovs, men der er til mindst 6 ps. i den anførte opskrift - det giver ca. 1½ dl sovs pr. ps. og det er alt rigeligt. Divider med 6 og gang med 4, så får man den rette mængde. :) p.s. Tilsæt en spiseskefuld soya til slut. Det giver lige det ekstra pift. :) anonym - 2013-08-26 00:25:01 Husk at røre melbollen godt ud i vand/mælk, ellers klumper den. majs - 2012-11-03 18:35:48 Efter at have brugt denne opskrift er det nu for første gang i mine 30 leveår lykkedes mig at lave en sovs, som man faktisk kan bruge betegnelsen "sovs" til. Jeg spiser kartofler med sovs ca. en gang om ugen, men har hidtil måtte ty til færdiglavet blandinger, da det plejer at gå galt hvergang jeg forsøger mig med en sovse opskrift. Det lyder utroligt at det altid plejer at gå galt for mig, og jeg plejer da også at må bruge en masse jævner for at få det til at ligne sovs. Så tak for denne begynder opskrift, til sovse tumper som mig... At jeg så har noget der ligner sovs til 8 personer i stedet for 4 er en helt anden sag :) anonym - 2012-04-23 17:48:21 tilføj evt et par tsk ribsgele, det gør den helt perfekt :) celine - 2011-12-06 08:57:21 i stedet for vand kan man bruge saften fra fra flæskestegen og kartoffel vandet. sss - 2010-10-17 19:21:14 god sovs og nem at lave:) proxy - 2009-07-07 18:55:54 wow en lækker sovs jeg har ikke set folk spise så meget sovs før. rigtig mange tak for opskriften anonym - 2009-03-04 16:50:02 hvornår tilsætter man vandet. bare til sidst? Tine - 2008-12-18 20:58:21 Nem og lækker sovs, når ingredienserne i skabene er få :) miiiiig - 2008-12-17 10:40:46 man kan også sagten bruge svine terninger... alt efter hvad man skal spise sovsen til :) Ham der elsker at lave mad - 2008-08-09 14:39:26 Kan man tilsætte væden fra ens kød istedet for okse bouillon terninger? betina - 2008-06-12 18:33:25 tilføg eventuelt lidt sød chili sauce - ellers god sovs simpa - 2007-03-12 18:56:14 god opskrift men den er virkelig tyk til dem der kan li det natalie - 2007-01-11 18:25:10 den er nem og smager helt fint...ja, en god begyndersovs :-D og ja, tilfør noget kulør hehe michelle - 2005-01-01 01:01:01 god og nem sovs for nybegynder nr.5 - 2005-01-01 01:01:01 brug evt. kulør, bare for farvens skyld :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne