Skumfiduser 02
Indsendt af : sabine thomsen Indsendt : Red : |
|
|
stil husblasen til udblødning i koldt vand i 10 min.
varm vand og sukker op, klem vandet ud afd husblasen og læg det i det varme sukkervand.
tilsæt vaniljesukker og frugtfarve.
lad blandingen stå og blusset i 20min uden at koge,
afkøl massen let og pisk den med elpisker, til den er skummende og næsten stiv som æggehvider. hæld sammen i en form beklæd med
bagepapir og drysset med flormelis. stil massen til afkøling.
når den er stiv, pudres og gnides overfladen med flormelis. skær eller klip massen i firkanter og drys alle snitflader med flormelis.
|
|
Opskriften er vist 11987 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-30 19:27:01 opskriften er magen til min, i min skal det bare i fryseren i 10 min, og er så klar til at klippe i stk Ninna - 2010-07-01 14:42:52 Der skal bruges 200 g sukker ;o) Laura - 2009-06-21 20:44:43 det er en rigtig god opskrift til børene til en fødselsdag og er sjovt og lave. du kan få forskælige smag ved at mose nye eller optøgede ber ( Jordber, hindber eller blåber ). du kan også lave den guf af den samme opskrift. den eneste forskæld er hvor længe du pisker din masse du skal bare blive ved med at piske til det er guf. Guffen må ikke stilles i køleskab så er det en stor skum fidus efter et par timer. anonym - 2005-01-01 01:01:01 mangler der ikke sukker i opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne