Græsk kylling med myntesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : sabine Indsendt : |
|
|
Varm kullene op i en grillstarter.
Stil en foliebakke på nederste rist i en kuglegrill.
Hæld kullene langs siden af grillen og rundt om foliebakken.
Læg grillristen på, kyllingen over foliebakken og læg låg på grillen.
Sørg for at begge spjæld er åbne.
lad kyllingen stå i 1 time og 15min eller til den er gennemstegt. (centrumstemperatur mindst 75 grader C).
Rør myntesaucen sammen. Skrub kartoflerne rene vend dem i olie og salt. Stik dem på spyd sammen med laurbærblade. Læg spydene på grillen, over foliebakken i ca. 25minutter, under låg. Parter kyllingen og server kartoffelspydene med myntesaucen. Tips: Hvis du ikke har en kuglegrill så del kyllingen i 4-6 stykker. Læg folie over gløderne eller stil foliebakken på grillen. Sørg for, der kommer luft til kullene. Læg kødet på og vend på og vend dem ofte. Det er meget vigtigt at de gennemsteges |
|
Opskriften er vist 28309 gange,
og udskrevet 636 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2011-05-30 16:32:57 1 hel græsk marineret kylling - mon dog kyllingen skal være græsk?? Skal vel ikke tale med den..... Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at få at vide, hvad den skal marineres i??? Maibrith - 2011-04-11 17:09:34 Mmmmmmmm... lækkert <3 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne