Tiramisu som den laves i Toscana
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone Oprindelsesland : Italien Indsendt af : maibritt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommerne piskes med sukker.
Mascarponeosten (frisk) røres i ægge-sukkerblandingen.
Savoiardi (Lady Fingers) eller pavesini dyppes i kaffe-vinblandingen.
Først lægges et lag af æggeosteblandingen og derefter et lag savoiardi (Lady Fingers).
Dette gentages.
Lige inden serveringen bestrøs overfladen men et tyndt lag kakao.
Tips: Brug en glasskål så men kan se desserten. Man kan udelade vinen, men så må der tilsættes tilsvarende væske. |
|
Opskriften er vist 65235 gange,
og udskrevet 2116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (53 stemmer) |
|
Kommentarer maibritt - 2010-12-16 20:43:36 til Muna, jeg bor stadig i Toscana efter 40 år og jeg er sikker på at du aldrig har smagt en tiramisu fra Mugello, men alle har naturligvis lov til at have sin mening. muna - 2010-11-23 15:46:51 jeg har levet i toscana i over 20 år og jeg har aldrig hørt om vin i tiramisu? distrugge tutto sapore, disgustoso. Hanne K - 2010-04-21 18:02:38 Naturligvis kan man droppe kaffen, men så er det bare ikke længere Tiramesu, men en kakaodessert. Erstat evt med instant. Maibritt - 2010-02-08 09:43:33 Hej Kathleen, du kan faktisk bruge hvad du mener passer i smagen, men du skal passe på at smagen ikke vil dominere mascarponens milde smag, mvh, Maibritt Kathleen - 2010-01-21 14:47:22 Jeg tænkte på, jeg kan ikke lide kaffe, kan man evt erstatte den stærke kaffe med en stærk kakao lavet at bagekakao? Dulle - 2007-04-14 17:03:54 Det smager så godt Grønland - 2006-12-12 14:34:00 Den er bare god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne