Dansk kyllingesaltimboca
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Benny Indsendt : Red : |
|
|
Drys kyllingebrysterne godt på den ene side med salt og peber.
Brun dem på en pande i rapsoliem.
Lad dem stege 4-5 minutter
Vend dem og drys den anden side med salt og peber.
Fordel 2 teskefulde peberrod på hver.
Læg en skive ost og en skive skinke på hver, skinken øverst.
Prik 4 nelliker igennem skinken og osten ned i kyllingen for at holde sammen på tingene.
Læg låg på panden og lad dem stege 3-4 minutter endnu til de er gennemstegte.
Tips: Serveres med råstegte kartofler og en god salat. Evt. hvidløgsflutes. |
|
Opskriften er vist 20742 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (35 stemmer) |
|
Kommentarer morten mad elsker - 2008-05-15 19:41:02 det er ret lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne