Rabarberclafoutis - Rabarber clafoutis
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne drysses med sukker og snaps og trækker i 2 timer.
Imens blandes mel, sukker, æg, æggeblommer, smør, salt og snaps. Fløden bringes i kog med vaniljekornene. Fløden hældes over æggeblandingen - blandingen røres sammen. Et ildfast fad smøres med smør og drysses med mel. Rabarberne dryppes af i en sigte og lægges derefter jævnt i fadet. Fløde/æggeblandingen hældes over rabarberne. Clafoutisen bages ved 185 grader C. i ca. 45 min. Køler af og drysses med flormelis. Serveres med god vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 12265 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne