Grahamsbrød uden hævning

Grahamsbrød uden hævning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Birthe

Indsendt :     

Ingredienser:
4 dl.lunkent vand
50 g.gær
325 g.grahamsmel
100 g.hvedemel
2 tsk.salt
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet. Bland grahamsmel, hvedemel, salt og sukker og rør det i. Rør dejen godt sammen og fyld den i en middelstor bageform (ca 1,8 l ). Sæt brødet på nederste rille i en kold ovn. Tænd ovnen på 225 grader og bag i 40 min.

Tips:

Dejen skal være klistret. Den skal røres - ikke æltes.





karakterer:
Opskriften er vist 22040 gange,
og udskrevet 591 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (82 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-21 15:49:48
Til Anne: Det er ikke salt, når man følger opskriften... tog du mon 2 spiseskeer salt i stedet for 2 teskeer?

  -   2013-04-20 19:26:20
Meget, meget saltet. Blev nærmest uspiseligt :-(

  -   2010-02-27 14:03:27
Nu smutter jeg i Netto og køber ind til dette nemme og magefulde brød - prøver helt klart at smide nogle gulerødder i... så må vi se om det fungerer, er nemlig heller ikke den store bager selv!

  -   2010-02-11 10:11:38
Lige et ? til - mon man kan komme reven gulerod i brødet, uden at det ødelægger det ? (ja jeg er ikke den store bager ;-)

  -   2010-02-11 09:59:12
Har netop smækket dettte brød sammen og i ovnen - Håber det bliver godt, men det lyder næsten for nemt, til at skulle blive godt :-) Vender tilbage, med resultatet. Jeg har godt nok brugt tørgær, i stedet for alm. gær, mon det gør noget ?

  -   2009-09-13 15:23:57
Det er 225 grader i alm. ovn. Ellers havde det været angivet, at det er varmluft.

  -   2009-07-08 22:06:28
225 grader er det varmluft eller alm. ovn?

  -   2007-06-22 18:32:36
Fantastisk nemt og smagtfuldt og fedtfattigt brød!

  -   2005-01-01 01:01:01
Nemmere bliver et velsmagende brød ikke. opvask er der heller ikke meget af... tager max. fem minutter at forberede.. og smager fantastisk