Grahamsbrød uden hævning
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Birthe Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i vandet. Bland grahamsmel, hvedemel, salt og sukker og rør det i. Rør dejen godt sammen og fyld den i en middelstor bageform (ca 1,8 l ).
Sæt brødet på nederste rille i en kold ovn. Tænd ovnen på 225 grader og bag i 40 min.
Tips: Dejen skal være klistret. Den skal røres - ikke æltes. |
|
Opskriften er vist 22040 gange,
og udskrevet 591 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (82 stemmer) |
|
Kommentarer BP - 2013-09-21 15:49:48 Til Anne: Det er ikke salt, når man følger opskriften... tog du mon 2 spiseskeer salt i stedet for 2 teskeer? Anne - 2013-04-20 19:26:20 Meget, meget saltet. Blev nærmest uspiseligt :-( anonym - 2010-02-27 14:03:27 Nu smutter jeg i Netto og køber ind til dette nemme og magefulde brød - prøver helt klart at smide nogle gulerødder i... så må vi se om det fungerer, er nemlig heller ikke den store bager selv! Piv03 - 2010-02-11 10:11:38 Lige et ? til - mon man kan komme reven gulerod i brødet, uden at det ødelægger det ? (ja jeg er ikke den store bager ;-) Piv03 - 2010-02-11 09:59:12 Har netop smækket dettte brød sammen og i ovnen - Håber det bliver godt, men det lyder næsten for nemt, til at skulle blive godt :-) Vender tilbage, med resultatet. Jeg har godt nok brugt tørgær, i stedet for alm. gær, mon det gør noget ? Birthe - 2009-09-13 15:23:57 Det er 225 grader i alm. ovn. Ellers havde det været angivet, at det er varmluft. Lotte M. Carlsen - 2009-07-08 22:06:28 225 grader er det varmluft eller alm. ovn? Manne - 2007-06-22 18:32:36 Fantastisk nemt og smagtfuldt og fedtfattigt brød! Theprinzess - 2005-01-01 01:01:01 Nemmere bliver et velsmagende brød ikke. opvask er der heller ikke meget af... tager max. fem minutter at forberede.. og smager fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne