Stegte vårsild med dijonsennep og dild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Kilde : Fiskehuset Thisted Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sildefileterne skylles og duppes tørre. Hvis der sidder en rygfinne på silden, skal denne klippes af.
Smør fileterne på kødsiden med lidt dijonsennep, og læg et par små dildkviste på. Krydr med salt og peber, og fileterne foldes sammen på langs; så de kommer til at ligne "en hel sild" igen. Det er ikke nødvendigt at lukke med kødnål eller lignende. Vend fileterne i rugmel. Almindeligt hvedemel kan også anvendes, men rugmel giver en bedre smag. Hvis du ikke har rugmel, kan lidt hvedemel "ristes" i ovnen ved 150 grader C. alm. ovn i et par minutter, og det giver næsten sammen resultat. Pas på at melet ikke bliver brændt. Steg fileterne på panden i en blanding af smør og olie. Det giver det bedste resultat, da smørret giver en god smag, og olien kan tåle en højere temperatur. Sildefileterne skal steges hårdt 2-3 min. på hver side ved høj varme. Under stegningen krydres begge skindsider med både salt og peber. Servér de stegte sild til et stykke rugbrød. |
|
Opskriften er vist 31546 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne