Eksili malkita (Linsesuppe fra østtyrkiet)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Linser og kartofler koges i bouillon til de er møre.
Pureres.
Tomatpure blandes med lidt af suppen og hældes i sammen med resten af ingredienserne.
Smages til med citron og cayennepeber.
|
|
Opskriften er vist 15125 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2014-04-09 18:35:06 Rigtig lækker og mættende suppe! Jeanette - 2010-01-17 17:05:06 Lækker dejlig smagende suppe anonym - 2009-03-28 11:16:55 Der kan med held bruges en skrive selleri, der sammen med et par gullerødder skæres i tern. Melboller i suppen giver et ekstra pift. Tilbehør hvidløgsflute. sus.m - 2008-08-04 20:35:39 Denne linsesuppe er skøn! Jeg tog ekstra cayennepeber og lagde korianderblade på toppen af hver portion. Super smag. jimmydrengen - 2005-01-01 01:01:01 rom istedet for sukker er godt! kristian - 2005-01-01 01:01:01 det er en meget god opskrift og whisky hjælper Nicolas - 2005-01-01 01:01:01 Meget god med whisky |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne