Ovnbagte citronkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i både. Olie, citronsaft, salt og oregano piskes sammen.
Kartoflerne tørres godt af (det gør dem mere sprøde.)
Olieblandingen hældes over og fordeles godt på kartoflerne.
Bages i forvarmet ovn i ca. ½ time ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 23517 gange,
og udskrevet 615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne