Æggefri chokoladekage med nødder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker hvidt.
Bland resten af ingredienserne i og hæld dejen i en smurt rund form.
Bages ved 225 grader C i 15-20 minutter.
Glasur: Kog vand og sukker til en sirupsagtig konsistens. Det tager lang tid, rør godt. Rør chokolade og smør i. Smør glasuren på kagen og strø med kokos. |
|
Opskriften er vist 13227 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2007-05-20 16:55:53 Er der ikke et billede .. Det vil være dejlig ..<33 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne