Æggefri chokoladebradepandekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret, tilsæt vand og kakao, og varm til kogepunktet.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt.
Hældes i en smurt bradepande.
Steges ved 189-200 grader C i ca. 20-30 minutter.
Glasur: Smelt smørret i en gryde, tilsæt resten af ingredienserne og rør godt: Smøres ud over kagen mens den endnu er varm. |
|
Opskriften er vist 14935 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-10-05 02:49:51 Synes den skulle have haft længere tid i ovnen. Smager dejligt, men måske en smule for svampet.. Ulla Martinsen - 2007-03-18 17:54:51 Den er så lækker! Charlotte Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Den er super / lidt svampet / kan med lethed laves op til 2 dage før og er stadig frisk uden at være frosset |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne