Kalkunkølle med grønsagsfyld
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle Indsendt : Red : |
|
|
Lårbenet udbenes af kalkunkøllen.
Fyld: Rist bacon lysebrunt i en gryde Tilsæt alle grønsagerne og lad det småstege ca. 2 min. Bland creme fraichen i grønsagerne og tag gryden fra varmen. Krydr kalkunkøllen med salt og peber ind- og udvendig og kom fyldet i åbningen. Bind med snor Brun køllen på en pande Læg den i en bradepande eller et ovnfast fad og stil den midt i ovnen. Efter 1 times stegning hældes ½ l vand ved og køllen vendes - derefter lægges baconskiver over køllen. Efter endnu 1 times stegning tages køllen ud af ovnen - den skal trække 15-20 min. inden udskæring. Stegeskyen sigtes op i en gryde - koges op og jævnes med meljævning Saucen farves med lidt kulør (nøddebrunt) - smages til med salt og tilsættes til sidst lidt fløde. Fjern snoren fra kalkunen og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse på skrå, så det bliver nogle pæne store skiver |
|
Opskriften er vist 7965 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne