Kalkunkølle med tunsauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle Indsendt : |
|
|
Skær ansjosfileterne i mindre stykker og fordel dem i køllen, der hvor lårbenet har sidet. Snør køllen med bomuldssnor, gnid den med salt og peber og læg den i en lille bradepande. Hæld hvidvin ved og læg alufolie over. Sæt køllen i ovnen i ca. 1½ time ved 200 grader. Tag kødet ud, pak det i folie og stil det køligt til næste dag. Gem skyen.
Sauce: Hæld væden fra og pisk tunfisken igennem med en el-pisker, så den findeles. Pisk mayonnaise og 1 dl stegesky i. Smag til med peber og måske lidt salt. Tag snoren af kalkunkøllen og skær den i tynde skiver. Anret dem på et fad og hæld saucen over. Pynt med kapers og tomatbåde. |
|
Opskriften er vist 6752 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne