Sydfransk frokostbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres i en skål og røres ud i det lune vand (37 grader).
Tilsæt olie, salt og næsten alt melet.
Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse ca 45 minutter.
Tag en fjerdedel af dejen fra. Resten rulles ud til et rektangel, som lægges på en bageplade. Klip et bladformet mønster i dejen med en saks. Den sidste fjerdedel del æltes igennem og formes til seks boller. Lad brødene hæve tildækket ca. 30 minutter. Pensl med vand og bag bollerne ved 225 grader i ca. 12 minutter, brødet ved 200 grader i ca. 20 minutter. Tips: Undgå at slå dejen ned efter hævning og pensl med rigeligt vand før bagning. Så får brødet den rigtige seje krumme og sprøde skorpe. Denne portion giver: 1 brød og 6 boller eller 24 boller |
|
Opskriften er vist 3267 gange,
og udskrevet 69 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne