Grydestegt kalkunlår, honningspinat og pasta

Grydestegt kalkunlår, honningspinat og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
75 g.frisk spinat
2 tsk.honning
0.25 dl.balsamicoeddike
0.5 kviststødt rosmarin
0.25 citron
0.5 spsk.soya
0.5 løg
0.5 fedhvidløg
5 soltørrede tomater
1 kalkununderlår uden skind
0.5 tsk.olie
0.5 løg
1 laurbærblad
1 fedhvidløg
0.5 tsk.salt
 peber fra kværn
3 tomater
2 dl.vand
0.5 tsk.stødt chili
1 spsk.ketchup
35 g.pasta
 
Opskrift:
Honningspinat:
Hak og damp spinaten i det vand, der hænger ved og lad væden fordampe. Læg den på et fad. Smelt honningen i balsamico, sammen med rosmarin, revet citronskal og soja ved middel varme. Tilsæt finthakket løg og hvidløg og kog marinaden ind til lidt under det halve. Hæld marinaden over spinaten og lad den trække. Hvis du synes der er for megen honninglage, så gem resten til andre rå grøntsager.

Grydestegt kalkunlår:
De soltørrede tomater halveres. Brun låret i olien. Tag det op igen. Tilsæt løgstrimler og sautér dem til de er glasklare. Tilsæt laurbærblad, presset hvidløg, salt og peber. Læg lårene tilbage i gryden og tilsæt de soltørrede tomater, grofthakkede tomater og vand. Lad retten simre ved svag til mellem varme i 45 min. Tag lårene op og lad dem trække mens de holdes varme. Skru op for varmen så saucen reduceres. Tilsæt chili sammen med ketchup, salt og peber. Server 135 gram af kødet pr. person.

I stedet for kalkunlår kan du bruge kyllinge- og andelår.

Pasta:
Kog pastaen og vend den i tomatsaucen.





karakterer:
Opskriften er vist 28276 gange,
og udskrevet 499 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu