Grydestegt kalkunlår, honningspinat og pasta
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : |
|
|
Honningspinat:
Hak og damp spinaten i det vand, der hænger ved og lad væden fordampe. Læg den på et fad. Smelt honningen i balsamico, sammen med rosmarin, revet citronskal og soja ved middel varme. Tilsæt finthakket løg og hvidløg og kog marinaden ind til lidt under det halve. Hæld marinaden over spinaten og lad den trække. Hvis du synes der er for megen honninglage, så gem resten til andre rå grøntsager. Grydestegt kalkunlår: De soltørrede tomater halveres. Brun låret i olien. Tag det op igen. Tilsæt løgstrimler og sautér dem til de er glasklare. Tilsæt laurbærblad, presset hvidløg, salt og peber. Læg lårene tilbage i gryden og tilsæt de soltørrede tomater, grofthakkede tomater og vand. Lad retten simre ved svag til mellem varme i 45 min. Tag lårene op og lad dem trække mens de holdes varme. Skru op for varmen så saucen reduceres. Tilsæt chili sammen med ketchup, salt og peber. Server 135 gram af kødet pr. person. I stedet for kalkunlår kan du bruge kyllinge- og andelår. Pasta: Kog pastaen og vend den i tomatsaucen. |
|
Opskriften er vist 28322 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne